Honlapkészítés és webtárhely szolgáltatás

Igények
Manapság minden igény és megrendelés egyedi, amiből az adódik, hogy minden ügyfelünknek másra van szüksége, amikor weboldal illetve honlap tervezésre és kivitelezésre gondol.

Mennyiség
Érkezett már hozzánk megrendelés 50 ezer Forintos honlapra és ennek sokkal többszörösére is egyaránt. Mindkét fajta honlap között természetesen nagy különbség van a weblap terjedelmét és szolgáltatásainak összetettségét illetően.

3+1 indok a minőség mellett
  1. Egyedi megbeszélés alapján az ügyfelek igényeihez mért megoldási javaslatunkhoz tételes árajánlatot adunk, így az ügyfelek döntik el, hogy mennyi az, amennyi egyszerre (és akár utólag ) belefér költségkeretébe.
  2. A minőségből sosem engedünk, szükség esetén legfeljebb a weblap összetettségében keresünk kompromisszumot, legyen az weboldal vagy webportál.
  3. Ön az általunk biztosított legjobb minőséget kapja, legyen bármekkora is a rendelkezésre álló költségkeret.
   +1. Mert most egy élő megrendelés mellé egy éves teljes körű rendszergazdai tevékenységet és karbantartást kínálunk ingyen.

A fenti igények, sokszor csak a weboldal készítés alkalmával alakulnak ki véglegesen. Ebben az esetben is segítséget nyújtanak a MÉDIA KALAUZ Bt. munkatársai. Mi nem csak elkészítjük honlapját, portálát, hanem ésszerű és hasznos tanácsokat nyújtunk ügyfeleinknek - megrendelőinknek.